Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitus- ja maksuehdot, Tietosuoja

Maksutavat

Maksut välittyvät Chekout maksupalvelun kautta, joka hyväksyy Suomen yleisimmät maksupainikkeet.

 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana joko kirjeenä tai suuremmat tuotteet, kuten hatut ja hiuskoristeet pakettina.

 

Toimituskulut

HiiA:n tuotteet postitetaan pääasiassa kirjeenä ja niiden toimitusmaksu on kiinteä 3,00€

Muotiliike Ainon hatut postitetaan pakettina ja niiden kiinteä toimitusmaksu on 5,00€

Toimitusmaksu valitaan tilauksen loppuvaiheessa, ennen varsinaista maksua.

 

Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

 

Toimitusaika
 
Tuotteiden toimitusaika on noin 1 viikko postin kulusta riippuen.

 

Palautus / vaihto
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tuottella on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Viallinen tuote vaihdetaan samaan uuteen tuotteeseen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuotelaput on oltava paikallaan. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Tilaustöillä ja aletuotteilla ei ole palautus- ja vaihto-oikeutta.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta eeva.rasanen@hiia.fi
- Puhelimella numerosta 044-5262682Tietosuoja

Rekisterinpitäjä

HiiA

Ritosentie 4 A 1

70340 Kuopio

Y-tunnus 2040927-6

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Eeva Räsänen

044 5262682

eeva.rasanen@hiia.fi

 

Rekisterin nimi

HiiAn asiakasrekisteri

 

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on ainoastaan yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpitoon. Tietoja ei käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.  

 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tiedot tilatuista tuotteista, laskutustiedot.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietorekisteriä käyttää ainoastaan rekisterin ylläpitäjä. Henkilökohtaisessa maksutapahtumassa asiakkaan tiedot siirtyvät suoraan maksupääte tarjoajan käyttöön, eivätkä jää HiiAn rekisteriin. Tietoja ei luovuteta muille tahoille.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa ja poistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).